Tészta:
A tésztához verjünk kemény habot a szétválasztott tojások fehérjéből és a cukorból, majd keverjük bele a tojássárgáját. Adjuk hozzá a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet, majd dolgozzuk bele az olajat. Töltsük a tésztát egy kivajazott, liszttel meghintett, 20×30 cm-es tepsibe, és süssük meg előmelegített sütőben.
Pudingos krém:
A pudingos krémhez keverjük csomómentesre a pudingport a tejjel és 7 dkg cukorral, majd főzzük fel és hűtsük ki. Közben vízfürdőben verjük sűrűre a 7 tojásfehérjét és a maradék cukrot. Emeljük ki a vízfürdőből, verjük habbá és forgassuk bele a pudingba. Keverjük krémesre a pudingot, és a felét fessük be kakaóporral.
Karamellkrém:
A karamellkrémhez karamellizáljuk a 14 dkg cukrot, majd öntsük hozzá a tejszínt. Kevergetve főzzük fel, majd miután kihűlt, verjünk belőle kemény habot.
Összeállítás:
Kenjük meg a kakaós tésztát először a világos, majd a sötét pudingkrémmel, és oszlassuk el rajta a karamellkrémet. Tegyük a hűtőbe, amíg megdermed. Végül vágjuk tortacikk alakú szeletekre és díszítsük tetszés szerint.