A tészta:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejet adva hozzá, hogy könnyen sodorható tésztát kapjunk (kb. 1 dl). A tésztát két egyenlő részre osztjuk, majd mindkettőt vékonyra nyújtjuk. Külön-külön kisütjük a lapokat 180 °C-ra előmelegített sütőben. Hagyjuk őket teljesen kihűlni.
A krém:
A kristálycukrot egy edényben karamellizáljuk, közepes lángon, amíg szép aranybarna nem lesz. Hozzáadjuk az 1 dl forró vizet, és addig keverjük, amíg a karamell teljesen felolvad.
Közben a lisztet csomómentesre keverjük a tejjel, majd fokozatosan hozzáadjuk a karamellhez. Az egészet sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt karamelles krémmel összedolgozzuk, amíg egynemű, habos állagot nem kapunk.
Összeállítás:
Az egyik tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém nagy részével, majd ráhelyezzük a másik tésztalapot. A tetejét a maradék krémmel vonjuk be, és ízlés szerint darált dióval megszórjuk.
A süteményt hűtőbe tesszük legalább 2-3 órára, hogy a tészta megpuhuljon és az ízek összeérjenek.