A tojásfehérjéket elkezdjük felverni, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, a sót és a citromlevet. Kemény habbá verjük. Az egész tojásokat, a tojássárgákat és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd beleforgatjuk a lisztet.
Két nagy sütőlemezt kibélelünk szilikonos sütőpapírral, és 25×40 cm-es csíkokat vágunk. A habot habzsákba vagy nylon zacskóba szedjük, és 3 hosszanti csíkot nyomunk a sütőpapírra úgy, hogy ujjnyi rések maradjanak közöttük. Ezekbe a résekbe adagoljuk a sárga masszát. A papír szélét felhajtjuk, hogy a kétféle massza ne folyhasson össze. A második lemezen is elkészítjük a lapokat, majd mindkettőt 170 °C-ra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük. A kihűlt lapokról lehúzzuk a sütőpapírt, és az alsó felüket lekvárral megkenjük.
A krémhez a tojássárgákat elkeverjük a cukorral, a keményítővel és a kávéval, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejet is. Kis lángon főzni kezdjük, és amikor gőzölög, beleszórjuk a zselatint. Sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és összekeverjük a főzött krémmel.
A krém felét az egyik lekváros lapra simítjuk, ráhelyezzük a következő lekváros lapot úgy, hogy a lekváros fele érintkezzen a krémmel. A másik két lappal és a krémmel ugyanígy rétegezünk. A tetejére az olvasztott csokoládét, kávét és olajat keverjük össze, és a süteményre csorgatjuk.