Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta: A tojásokat a cukorral habosra keverjük. A pudingport, a lisztet, a kakaóport és a sütőport elkeverjük, majd a cukros tojásba forgatjuk óvatosan. Egy 24*39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát. 180 fokra melegített sütőben megsütjük kb 20-25 perc alatt. Tűpróbát végezzünk, majd hűtsük ki! Krém: A vajat a cukorral habosra keverjük. A tejet, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2019.02.18.

Tésztához

Krém

Hab

Elkészítése

Tészta:

A tojásokat a cukorral habosra keverjük. A pudingport, a lisztet, a kakaóport és a sütőport elkeverjük, majd a cukros tojásba forgatjuk óvatosan. Egy 24*39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát.

180 fokra melegített sütőben megsütjük kb 20-25 perc alatt. Tűpróbát végezzünk, majd hűtsük ki!

Krém:

A vajat a cukorral habosra keverjük.

A tejet, a tojássárgákat, a vaníliás cukrot és a lisztet sűrűre főzzük, majd kihűtjük és hozzákeverjük a cukorral kihabosított vajat.

A krémet a megsütött tészta tetetjére kenjük egyenletesen (a tepsiben állítjuk össze a süteményt, mert még visszítesszük majd a sütőbe).

Hab:

A tojásfehérjét a porcukorral, a citromlével és a sóval, gőz felett keményre verjük, majd a krémre simítjuk.

150 fokra melegített sütőben 10 percig szárítjuk rajta a habot.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is