Tészta:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük. A pudingport, a lisztet, a kakaóport és a sütőport elkeverjük, majd a cukros tojásba forgatjuk óvatosan. Egy 24*39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát.
180 fokra melegített sütőben megsütjük kb 20-25 perc alatt. Tűpróbát végezzünk, majd hűtsük ki!
Krém:
A vajat a cukorral habosra keverjük.
A tejet, a tojássárgákat, a vaníliás cukrot és a lisztet sűrűre főzzük, majd kihűtjük és hozzákeverjük a cukorral kihabosított vajat.
A krémet a megsütött tészta tetetjére kenjük egyenletesen (a tepsiben állítjuk össze a süteményt, mert még visszítesszük majd a sütőbe).
Hab:
A tojásfehérjét a porcukorral, a citromlével és a sóval, gőz felett keményre verjük, majd a krémre simítjuk.
150 fokra melegített sütőben 10 percig szárítjuk rajta a habot.