Elkészítése
Krém:
A pudingporokat a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd még langyosan kihabosítjuk a margarinnal.
Tészta:
A vizet, zsírt és a sót összeolvasztjuk, majd hozzáadjuk a lisztet és addig kavarjuk, amíg elválik az edény falától. Levesszük a tűzről és kissé hűlni hagyjuk.
A sütőt előmelegítjük alsó-felső sütéssel, 200 fokra. Amikor már nem forró a lisztes keverék, akkor egyenként beledolgozzuk a tojásokat.
Két gáztepsit (44*38 cm) kibélelünk sütőpapírral, majd a masszát elosztjuk a tepsikben és elkenjük. Egyenként, 20 perc alatt megsütjük a lapokat.
Összeállítás:
Az egyik lapot visszatesszük a tepsibe, ráöntjük a pudingos krémet, megszórjuk a fagyos gyümölccsel, majd rásimítjuk a keményre felvert tejszínhabot és befedjük a másik lappal.
A tetejére szórhatunk bőven porcukrot.









