Tészta elkészítése:
A lisztet jól összegyúrjuk a sütőporral, zsírral vagy margarinnal, cukorral, citrom reszelt héjával, őrölt fahéjjal, tojássárgájával, és vaníliás cukorral. A tésztát kisujjnyi vastagon sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Megszórjuk a mazsolával, majd ujjal enyhén a tésztába nyomkodjuk őket. Villával megszurkáljuk a tésztát, majd forró sütőben addig sütjük, amíg felemelkedik és gyengén sárgulni kezd.
Hab készítése:
Amikor a tészta még nem teljesen sült át, kivesszük a sütőből, és langyos mézzel megkenjük. Az őrölt mogyorót, cukrot, reszelt csokoládét és a tojásfehérjéket habosra keverjük, majd egyenletesen eloszlatjuk a tészta tetején. A tepsit visszahelyezzük a sütőbe, és a süteményt teljesen átsütjük.
Máz elkészítése:
A kétféle csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk. A süteményt négyzet alakú szeletekre vágjuk, majd a tetejét a csokoládémázzal bevonjuk.
Tálalás:
A süteményt négyzet alakú szeletekre vágva tálaljuk.