Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Kókuszos tészta készítése A tojásfehérjékből és a porcukorból kemény habot verünk. Hozzákeverjük a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport. Alaposan átkeverjük, majd sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsiben, 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt rózsaszínűre sütjük. Krém készítése A tojássárgákból, a porcukorból, a hideg és leszűrt feketekávéból, valamint a lisztből krémet főzünk. Ha a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2013.08.16.

Tésztához

Krémhez

Mázhoz

Elkészítése

Kókuszos tészta készítése

A tojásfehérjékből és a porcukorból kemény habot verünk. Hozzákeverjük a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport. Alaposan átkeverjük, majd sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsiben, 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt rózsaszínűre sütjük.

Krém készítése

A tojássárgákból, a porcukorból, a hideg és leszűrt feketekávéból, valamint a lisztből krémet főzünk. Ha a krém langyosra hűlt, hozzákeverjük a margarint, majd a kókuszos tésztára kenjük.

Csokimáz készítése

Forró vízfürdőben egy fazékban összekeverjük a porcukrot, a kakaóport, a margarint és a 3 evőkanál forró vizet. Felolvasztjuk, majd a krém tetejére kenjük.

A süteményt hideg helyre tesszük, és hagyjuk a mázat megdermedni. Meleg vízbe mártott késsel szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is