Elkészítése
Kókuszos tészta készítése
A tojásfehérjékből és a porcukorból kemény habot verünk. Hozzákeverjük a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport. Alaposan átkeverjük, majd sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsiben, 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt rózsaszínűre sütjük.
Krém készítése
A tojássárgákból, a porcukorból, a hideg és leszűrt feketekávéból, valamint a lisztből krémet főzünk. Ha a krém langyosra hűlt, hozzákeverjük a margarint, majd a kókuszos tésztára kenjük.
Csokimáz készítése
Forró vízfürdőben egy fazékban összekeverjük a porcukrot, a kakaóport, a margarint és a 3 evőkanál forró vizet. Felolvasztjuk, majd a krém tetejére kenjük.
A süteményt hideg helyre tesszük, és hagyjuk a mázat megdermedni. Meleg vízbe mártott késsel szeleteljük.

