Elkészítése
A piskótát a szokásos módon elkészítjük. Ha megsült, ne vegyük ki a formából!
Az egyik pohár kefirt kikeverjük 15 dkg porcukorral, 1 citrom levével és 2 csomag vaníliás cukorral. Majd felverjük a habtejszínt 1 csomag vaníliás cukorral.
Ezután a másik pohár kefirt kikeverjük az 5 teáskanál zselatinnal, majd meglangyosítjuk. Összeöntjük a háromféle anyagot, tehetünk bele ananászt vagy bármilyen gyümölcsöt.
A tortaformában lévő piskótát megkenjük lekvárral, ráöntjük az összekevert anyagot, jól megrázogatjuk, és a hűtőbe tesszük. Ha megdermedt, tehetünk rá még gyümölcsöt, és végül leöntjük gyümölcskocsonyával.
Bármilyen gyümölccsel készíthető.
Jó étvágyat!
