Az összetevőket összegyúrjuk, majd a tésztát a hűtőbe tesszük, hogy pihenjen. Közben a margarint habosra keverjük a porcukorral, és hozzáadjuk a kókuszt, a habtejszínt és a likőrt. A tölteléket tíz percig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
A hűtött tésztát alufóliára helyezzük, amit előzőleg bőven megszórunk kókuszreszelékkel. A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk. A tölteléket kézzel elosztjuk a tészta felületén, majd óvatosan lenyomkodjuk, hogy egyenletes legyen.
A felcsavarás és díszítés
A tésztát óvatosan felcsavarjuk, ügyelve arra, hogy ne repedjen meg. A felcsavart tésztát kókuszreszelékben meghempergetjük, hogy mindenhol egyenletesen bevonja.
Hűtés és tálalás
A tésztát egy órára a hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon, majd szeleteljük. Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂