Elkészítése
A piskótalapokhoz 4 tojást robotgéppel 6-7 perc alatt habosra keverünk a cukorral. Ezután óvatosan beleforgatjuk a 4 evőkanál lisztet. Egy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, és a masszát egyenletesen eloszlatjuk benne. 180 °C-ra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A második piskótához a maradék 4 tojást a cukorral szintén habosra keverjük robotgéppel. Ezután 2 evőkanál lisztet és 2 evőkanál kakaóport óvatosan belekeverünk. A masszát egy másik gáztepsibe simítjuk, majd ugyanúgy 180 °C-on tűpróbáig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémek elkészítéséhez a vaníliás és csokis pudingporokat külön-külön elkeverjük a cukorral és a tejjel, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. A zselatint fél dl vízben elkeverjük, és addig melegítjük, amíg teljesen fel nem oldódik, majd még melegen hozzáadjuk a kész pudingokhoz. A habtejszínt kemény habbá verjük, és amikor a pudingok langyosra hűltek, óvatosan beleforgatjuk őket.
Az összeállításhoz alulra helyezzük a sárga piskótát, majd egyenletesen rákenjük a csokis krémet. A krém tetejét vajas keksszel kirakjuk, amelyet ízlés szerint meglocsolhatunk kávéval vagy csokilikőrrel. A keksz tetejére simítjuk a vaníliás krémet, majd a csokis piskótalappal zárjuk.
A tetejét felvert tejszínhabbal kenjük meg, és reszelt csokoládéval díszítjük. Szeletelés előtt a süteményt legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük, hogy a keksz megpuhuljon és az ízek összeérjenek.

