Elkészítése
Piskóta elkészítése:
Az egész tojásokat a cukorral habosra verjük robotgéppel, majd hozzáadjuk az olajat és a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet is. Ezt tovább keverjük robotgéppel, amíg a massza egységes és sima lesz. A masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ha elkészült, hagyjuk kihűlni.
Pudingos krém elkészítése:
A pudingport a szokásos módon elkészítjük, de 4 dl tejjel. Amikor a puding megfőtt, hagyjuk teljesen kihűlni. Miután kihűlt, robotgéppel belekeverjük a vajat, hogy egy sima, krémes állagot kapjunk.
Málnakrém elkészítése:
A málnát ízlés szerinti mennyiségű cukorral összemelegítjük. Közben a lisztet elkeverjük a habtejszínnel, majd ezt a málnás keverékhez öntjük, és folyamatosan kavargatjuk, amíg a krém be nem sűrűsödik. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni.
Sütemény összeállítása:
Amikor a piskóta teljesen kihűlt, rákenjük a pudingos krémet. Erre egy réteg háztartási kekszet helyezünk. A kekszrétegre kenjük a kihűlt málnás krémet, majd ismét egy réteg háztartási kekszet helyezünk a tetejére.
Csokoládé bevonat:
A tetejére olajjal gőz fölött felolvasztott csokoládét öntünk, és egyenletesen elsimítjuk.
A kész süteményt pár órára vagy akár egy egész éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek és a keksz megpuhuljon.
