Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Piskótához: 5 tojás 1-2 ek kakaópor 5 ek cukor 5 ek liszt fél cs sütőpor Krémhez: 20 dkg darált háztartási keksz 25 dkg meggy 3 dl tej 1 cs vaníliás pudingpor 20 dkg vaj 20 dkg porcukor 1 cs vaníliás cukor Bevonáshoz: 100 g tortabevonó csokoládé Elkészítése: A piskóta hozzávalóiból a szokásos módon kakaós […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2014.03.16.

Elkészítése

Hozzávalók:
Piskótához:

  • 5 tojás
  • 1-2 ek kakaópor
  • 5 ek cukor
  • 5 ek liszt
  • fél cs sütőpor

Krémhez:

  • 20 dkg darált háztartási keksz
  • 25 dkg meggy
  • 3 dl tej
  • 1 cs vaníliás pudingpor
  • 20 dkg vaj
  • 20 dkg porcukor
  • 1 cs vaníliás cukor

Bevonáshoz:

  • 100 g tortabevonó csokoládé


Elkészítése:

A piskóta hozzávalóiból a szokásos módon kakaós lapot sütünk egy 20*30 cm-es tepsiben, 180 fokon, majd kihűtjük.

A pudingport a tejben felfőzzük, majd ha langyosra hűlt a por és vaníliás cukorral, valamint a vajjal kihabosítjuk és a darált kekszet, meggyet hozzáadva alaposan elkeverjük.

A krémet a kakaós lapra rákenjük. A csokit 1-2 ek olajjal felolvasztjuk és a krém tetejére simítjuk. Megvárjuk míg megdermed, majd szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is