Elkészítése
Egy edényben felforraljuk a vizet, ezután hozzáadjuk a zsírt. Ha gyöngyözik, akkor hozzáadjuk az átszítált a lisztet és a tűzön addig keverjük, amíg a tészta az edény falától elválik, ez pár percet vesz igénybe. A tűzről levéve amint langyosra hűlt, egyenként hozzákeverjük a tojásokat és jól kidolgozzuk a tésztát.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, akár teáskanállal vagy habzsákkal kb 6 cm távolságra halmokat rakunk, majd előmelegített sütőben kb 35-40 perc alatt készre sütjük. 15-20 percig teljes lángon sütjük és a sütőt nem nyitogatjuk, mivel a fánkok abban az esetben összeesnek. A megsült tésztát kihűtjük, majd éles késsel félbevágjuk és a közepét kiszedjük.
A krémhez a pudingokat a kétféle cukorral összekeverjük, apránként hozzáadjuk a tejet, majd sűrű krémmé főzzük. Még melegen belekeverjük a margarint és kihűtjük.
A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük.
A krémet habzsákba töltjük, majd a fánkokat megtöltjük először a pudingos krémmel, majd a tejszínnel.
Tálaláskor tetejét porcukorral megszórva kínáljuk.









