Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy edényben felforraljuk a vizet, ezután hozzáadjuk a zsírt. Ha gyöngyözik, akkor hozzáadjuk az átszítált a lisztet és a tűzön addig keverjük, amíg a tészta az edény falától elválik, ez pár percet vesz igénybe. A tűzről levéve amint langyosra hűlt, egyenként hozzákeverjük a tojásokat és jól kidolgozzuk a tésztát. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, akár […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Beküldte: 2020.07.06.

Tésztához

Krém

Tetejére

Elkészítése

Egy edényben felforraljuk a vizet, ezután hozzáadjuk a zsírt. Ha gyöngyözik, akkor hozzáadjuk az átszítált a lisztet és a tűzön addig keverjük, amíg a tészta az edény falától elválik, ez pár percet vesz igénybe. A tűzről levéve amint langyosra hűlt, egyenként hozzákeverjük a tojásokat és jól kidolgozzuk a tésztát.

Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, akár teáskanállal vagy habzsákkal kb 6 cm távolságra halmokat rakunk, majd előmelegített sütőben kb 35-40 perc alatt készre sütjük. 15-20 percig teljes lángon sütjük és a sütőt nem nyitogatjuk, mivel a fánkok abban az esetben összeesnek. A megsült tésztát kihűtjük, majd éles késsel félbevágjuk és a közepét kiszedjük.

A krémhez a pudingokat a kétféle cukorral összekeverjük, apránként hozzáadjuk a tejet, majd sűrű krémmé főzzük. Még melegen belekeverjük a margarint és kihűtjük.

A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük.

A krémet habzsákba töltjük, majd a fánkokat megtöltjük először a pudingos krémmel, majd a tejszínnel.

Tálaláskor tetejét porcukorral megszórva kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is