Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vizet felforraljuk és hozzáadjuk a margarint, összeforraljuk, majd hozzáadjuk kanalanként a lisztet és addig főzzük/égetjük a tésztát, ameddig az el nem válik az edény falától. Ezután a masszát kihűtjük, majd egyenként robotgép segítségével hozzádolgozzuk a tojásokat. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe kétkanál segítségével apró gombócokat formázunk a masszából. A tésztát forró sütőbe toljuk és először […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.10.

Tészta

Töltelék

Elkészítése

A vizet felforraljuk és hozzáadjuk a margarint, összeforraljuk, majd hozzáadjuk kanalanként a lisztet és addig főzzük/égetjük a tésztát, ameddig az el nem válik az edény falától.

Ezután a masszát kihűtjük, majd egyenként robotgép segítségével hozzádolgozzuk a tojásokat.

Egy sütőpapírral bélelt tepsibe kétkanál segítségével apró gombócokat formázunk a masszából.

A tésztát forró sütőbe toljuk és először magas hőfokon sütjük, majd később alacsony hőfokon szárítjuk.

A szépen felfújódott és megsült fánkokat még melegen kettévágjuk.

A pudingport a cukorral összekavarjuk, majd óvatosan hozzáadjuk a tejet és készre főzzük.

A pudingot miután kihűtöttük belekanalazzuk a fánkok alsó részébe. A cukrászhabot a habfixálóval felverjük és a pudingok tetejére kanalazzuk. Ezután ráhelyezzük a fánkok tetejét és porcukorral díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is