Elkészítése
Tészta:
A tejet felforraljuk a vajjal, majd hozzáadjuk a lisztet és addig keverjük, amíg a tészta össze nem áll és el nem válik az edény falától.
Ekkor levesszük a tűzről, robotgéppel elkezdjük keverni, hogy kicsit hűljön, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat és mindegyiket jól eldolgozzuk a masszában.
A tésztát 3 részre osztjuk.
Az egyik felét belesimítjuk a sütőpapíros tepsibe (35*27 cm), majd 180 fokon kb 15-20 perc alatt készre sütjük. A maradék tésztát felezzük el és süssünk még egy lapot.
A megmaradt tésztát töltsük habzsákba és kis fánkocskákat nyomjunk sütőpapíros tepsire, majd ezeket is süssük készre. Ha nem szeretnénk fánkokat sütni, akkor a tésztából elég két adagot keverni!
Krém:
A krémhez a tejben elkeverjüka pudingport és a cukrot, majd sűrűre főzzük. Folpackkal letakarva hagyjuk kihűlni.
A tejszínhabot a habfixálóval keményre felverjük, majd a kihűlt pudingba forgatjuk.
Összeállítás:
A kész krém kb 3/4-ét a lapok közé töltjük. Keveset kenünk a tetejére, majd a maradékot a fánkokba töltjük. Először levágjuk a tetejüket, megtöltjük a krémmel, majd visszatesszük a kalapjukat.
A kész fánkokat a süti tetején elrendezzük. Akár kevés olvasztott csokival is meglocsolhatjuk.









