Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Kevert almás recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 3 tojás
  • 30 dkg cukor (barna)
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 30 dkg alma
  • 2 kávéskanál fahéj
  • mazsola (én rumban megáztattam)
  • 30 dkg finomliszt
  • 1 csomag sütőpor

Elkészítése

A tojásokat a cukrokkal habosra keverjük. Hozzáadjuk a leresztelt almát,a lecsepegtetett mazsolát, fahéjat és elkeverjük, majd beleszitáljuk a sütőporos lisztet is.

A masszát egyneművé keverjük és vajazott, lisztezett 22*38 cm-es tepsibe öntjük.

190 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig (kb 20 percig) sütjük. Kihűlés után csokival bevjuk vagy porcukorral meghintjük.

https://receptneked.wps.hu/edes-sutemenyek/kevert-almas-2/