Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Kijevi krémes

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd három egyenlő részre osztjuk és kinyújtjuk őket. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a darált diót. A kinyújtott tésztalapokat megkenjük ezzel a diós habbal, majd egyforma nagyságúra kisütjük őket. A krémhez a pudingport a cukorral együtt megfőzzük. Amikor a puding langyosra hűlt, hozzákeverjük a margarint, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.19.

Hozzávalók

Habhoz

Krémhez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd három egyenlő részre osztjuk és kinyújtjuk őket. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a darált diót. A kinyújtott tésztalapokat megkenjük ezzel a diós habbal, majd egyforma nagyságúra kisütjük őket.

A krémhez a pudingport a cukorral együtt megfőzzük. Amikor a puding langyosra hűlt, hozzákeverjük a margarint, és az így elkészített krémmel töltjük meg a kihűlt lapokat.

A sütemény tetejére nem szükséges semmit tenni, mert a diós habos lap önmagában is mutatós, és így megőrzi az eredeti recept egyszerűségét. A süteményt érdemes másnap szeletelni, hogy az ízek összeérjenek és a tészta könnyebben vágható legyen.

Ha valaki vastagabb krémet szeretne, akkor másfél adagot készíthet a krémből, így gazdagabb lesz a sütemény tölteléke.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is