A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd három egyenlő részre osztjuk és kinyújtjuk őket. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a darált diót. A kinyújtott tésztalapokat megkenjük ezzel a diós habbal, majd egyforma nagyságúra kisütjük őket.
A krémhez a pudingport a cukorral együtt megfőzzük. Amikor a puding langyosra hűlt, hozzákeverjük a margarint, és az így elkészített krémmel töltjük meg a kihűlt lapokat.
A sütemény tetejére nem szükséges semmit tenni, mert a diós habos lap önmagában is mutatós, és így megőrzi az eredeti recept egyszerűségét. A süteményt érdemes másnap szeletelni, hogy az ízek összeérjenek és a tészta könnyebben vágható legyen.
Ha valaki vastagabb krémet szeretne, akkor másfél adagot készíthet a krémből, így gazdagabb lesz a sütemény tölteléke.