Elkészítése
Tészta
A porcukrot, a margarint, a kakaóport, a tojást és a mézet gőz felett összedolgozzuk, amíg sima masszát nem kapunk. Ezután belekeverjük a szódabikarbónával elkevert lisztet. Amikor a tészta kihűlt, két részre osztjuk, és két lapot nyújtunk belőle.
A lapokat vajazott, lisztezett gáztepsi hátulján, előmelegített, 180 fokos sütőben 10 perc alatt megsütjük. Fontos, hogy ne süssük túl, akkor jó, ha kivételkor még puha.
Krém
A pudingport, a tejfölt, a lisztet és a tejet simára keverjük, majd sűrűre főzzük. A vajat a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudingos alaphoz dolgozzuk. A krémet a két kakaós lap közé töltjük, egyenletesen elsimítva.
Csokimáz
Az étcsokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a sütemény tetejére kenjük. A kész sütit hűtőben állni hagyjuk, hogy a krém megdermedjen, a tészta pedig megpuhuljon.
Tipp
A krémbe reszelhetünk egy kevés citromhéjat is, így friss, üdítő ízt kap a sütemény. Ha még mutatósabb desszertet szeretnénk, a csokimáz tetejét vékony fehér csokoládécsíkkal is díszíthetjük.

