Elkészítése
Hozzávalók:
Tészt:
- 6 tojás
- 3 ek liszt
- 3 ek holland kakaópor
- 6 ek cukor (nyírfacukor)
Töltelék:
- 300 ml tejszín
- 300 g krémsajt
- 30 g méz
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
Tészta készítése:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral. Hozzáadjuk a lisztet és a kakaót, és alaposan átkeverjük.
Óvatosan belekeverjük a felvert tojáshabot, és egy sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe simítjuk.
Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük, majd hagyjuk kihűlni. Ezután hosszában kettévágjuk, és megtöltjük a krémmel.
Töltelék készítése:
A töltelékhez a hideg tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük.
Óvatosan hozzákeverjük a mézet és a krémsajtot.
A piskóta lapját megtöltjük, és betakarjuk a másik lappal.
Hűtőben hagyjuk pár órát, majd felszeleteljük.

