Elkészítése
Először a cukrot alaposan kikavarjuk a tojással, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi alapanyagot, végül az olajat is belekeverjük. A masszát egy kizsírozott, lisztezett tepsibe öntjük. Közepes méretű tepsit érdemes használni, hogy a tészta szép magas legyen.
A krém elkészítéséhez először a vaníliás pudingot megfőzzük a tejben, majd hagyjuk kihűlni. Amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a vajat, a vaníliás cukrot és a porcukrot, majd robotgéppel jó habosra kikeverjük. Miután a tészta kihűlt, egyenletesen rákenjük a krémet.
A tejszínhabot kemény habbá verjük, és a krémrétegre kenjük. A tetejét végül tortadarával szórjuk meg. A süteményt hűtőbe tesszük, hogy a krémek és a tejszínhab jól összeérjenek, majd tálalhatjuk.
