Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Kivi szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a cukrot alaposan kikavarjuk a tojással, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi alapanyagot, végül az olajat is belekeverjük. A masszát egy kizsírozott, lisztezett tepsibe öntjük. Közepes méretű tepsit érdemes használni, hogy a tészta szép magas legyen. A krém elkészítéséhez először a vaníliás pudingot megfőzzük a tejben, majd hagyjuk kihűlni. Amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.22.

Tészta

Krém

Elkészítése

Először a cukrot alaposan kikavarjuk a tojással, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi alapanyagot, végül az olajat is belekeverjük. A masszát egy kizsírozott, lisztezett tepsibe öntjük. Közepes méretű tepsit érdemes használni, hogy a tészta szép magas legyen.

A krém elkészítéséhez először a vaníliás pudingot megfőzzük a tejben, majd hagyjuk kihűlni. Amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a vajat, a vaníliás cukrot és a porcukrot, majd robotgéppel jó habosra kikeverjük. Miután a tészta kihűlt, egyenletesen rákenjük a krémet.

A tejszínhabot kemény habbá verjük, és a krémrétegre kenjük. A tetejét végül tortadarával szórjuk meg. A süteményt hűtőbe tesszük, hogy a krémek és a tejszínhab jól összeérjenek, majd tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is