A korongokat baracklekvárral kettesével összeragasztjuk. Egy körülbelül 20 cm átmérőjű tálat fóliával kibélelünk. A kiviket meghámozzuk, és fél centiméter vastagra karikázzuk, majd kirakjuk velük a tál alját.
A habport a tejjel felverjük. A tejfölt kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a felvert tejszínt. A zselatint kb. 5 percig hideg vízben áztatjuk, felfőzzük (de nem forraljuk), majd a tejszínes masszához öntjük, és sűrű krémmé keverjük.
A tálat felváltva töltjük meg a tejszínes krémmel és a lekváros korongréteggel, az utolsó réteg korong legyen. Igény szerint gyümölcsdarabokat is tehetünk a krémbe, például kivit, narancsot vagy barackot. A desszertet kb. 4 órára hűtőbe tesszük, majd kiborítjuk a tálból.