Elkészítése
A babapiskótákat kettesével ragasztjuk össze a baracklekvárral, de néhányat tegyünk félre a díszítéshez. Egy kerek, körülbelül 20 cm átmérőjű tálat kibélelünk háztartási fóliával.
A kiviket meghámozzuk és fél centiméter vastag karikákra vágjuk. A tál alját kirakjuk a kivikarikákkal.
A tejfölt egy tálban elkeverjük a habbá vert tejszínnel és a porcukorral. A zselatint körülbelül 5 percig áztatjuk 50 ml hideg vízben, majd felmelegítjük, de nem forraljuk. A feloldott zselatint folyamatos keverés mellett a tejszínes keverékhez adjuk, és sűrű krémet készítünk.
A tálat felváltva töltjük meg a tejszínes krémmel és a lekváros babapiskótás rétegekkel, a maradék kivi szeleteket a rétegek közé helyezve. Az utolsó réteg mindig babapiskóta legyen.
A kész desszertet hűtőszekrénybe tesszük, és legalább 4 órán át hűtjük, hogy megszilárduljon. Hűtés után óvatosan kiborítjuk egy tálra, és a tetejét a félretett babapiskótákkal díszítjük.
