Elkészítése
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd három egyenlő részre osztjuk. A tésztát egyenként kinyújtjuk, és közepes méretű tepsiben kisütjük a lapokat. Miután kihűltek, megtöltjük őket a krémmel.
Krém elkészítése:
Négy kivit megpucolunk, majd összeturmixoljuk. A turmixolt kivit és 5 evőkanál lisztet hozzáadjuk a tejhez, majd kis lángon folyamatos keverés mellett besűrítjük. Ha besűrűsödött, hagyjuk kihűlni.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt kivi pépet. A megmaradt kiviket apró kockákra vágjuk, és ezeket is hozzákeverjük a krémhez.
A tésztalapokat a krémmel megtöltjük, majd a sütemény tetejére cukormázat teszünk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


