Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Már reggel vagy sütés előtt legalább 12 órával készítsük el a krémet. A tejszínt egy lábasban a cukorral együtt kevergetve 7-8 percig forraljuk. A vajat beletesszük, tovább kevergetjük felolvadásig és ekkor a kakaóport is beleszitáljuk. Jól elkeverjük, a tűzről lehúzzuk, hűlni hagyjuk, majd a hűtőszekrénybe tesszük pár órára. Ezután elektromos habverővel jó habosra keverjük. A […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.07.23.

Linzerhez

Csokoládéba mártáshoz

Kókuszos tetőhöz

Krémhez

Elkészítése

Már reggel vagy sütés előtt legalább 12 órával készítsük el a krémet.

A tejszínt egy lábasban a cukorral együtt kevergetve 7-8 percig forraljuk. A vajat beletesszük, tovább kevergetjük felolvadásig és ekkor a kakaóport is beleszitáljuk. Jól elkeverjük, a tűzről lehúzzuk, hűlni hagyjuk, majd a hűtőszekrénybe tesszük pár órára. Ezután elektromos habverővel jó habosra keverjük.

A linzerhez a hozzávalókat öszegyúrjuk, becsomagoljuk és fél órára fagyasztóba tesszük.

Hűtés után 3 mm vastagra nyújtjuk és 5 cm-es szaggatóval kiszaggatjuk.

Sütőpapíros nagy tepsire sorakoztatjuk a pogácsákat, majd 180 fokra melegített sütőben megsütjük 10-12 perc alatt.

A tojásfehérjéket elkezdjük felverni pici sóval és fokozatosan adagolva a cukrot keményre felverjük. A kókuszreszeléket hozzákeverjük és habzsákba szedjük díszítőcső nélkül.

Sütőpapíros tepsire (a linzerek helyére) kis kupakokat nyomunk belőle. 100 fokra melegített sütőben szárítjuk, majd 20 perc után csökkentsük a hőt 50 fokra. Így 1 órán át szárítjuk.

A linzerek oldalát olvasztott csokiba mártjuk és rácsra téve rászárítjuk.

A krémet csillagcsővel ellátott habzsákba tesszük és a linzerekre körben, két sorban nyomunk a krémből, majd újból visszatesszük a hűtőbe vagy fagyasztóba, hogy jól megdermedjen a krém.

Ezután a közepére meggy lekvárból teszünk, rátesszük a kókuszos kupakokat és kész is van.

Jó étvágyat kívánok a finomsághoz!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is