Elkészítése
A tojások sárgáját a cukor felével és az olvasztott margarinnal habosra keverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a maradék cukorral. A lisztet, a sütőport és a kakaóport összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgájás masszához a felvert fehérjével együtt. A tésztát sütőpapírral bélelt gáztepsibe öntjük, és 180 fokon, tűpróbáig sütjük.
Közben elkészítjük a krémet: a pudingot a szokásos módon felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot, és egynemű krémet keverünk belőle.
A sült tésztát kettévágjuk, és a krém felét rákenjük az alsó lapra, majd rátesszük a másik lapot. A süteményt hűtőbe tesszük kb. egy órára, hogy a krém megdermedjen. Ezután kockákra vágjuk, a maradék krémmel bevonjuk a tetejüket, és kókuszreszelékbe forgatjuk. Végül olvasztott csokoládéval díszítjük a sütemények tetejét.
