Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások sárgáját a cukor felével és az olvasztott margarinnal habosra keverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a maradék cukorral. A lisztet, a sütőport és a kakaóport összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgájás masszához a felvert fehérjével együtt. A tésztát sütőpapírral bélelt gáztepsibe öntjük, és 180 fokon, tűpróbáig sütjük. Közben elkészítjük a krémet: a pudingot […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.01.09.

Tésztához

Krémhez

Elkészítése

A tojások sárgáját a cukor felével és az olvasztott margarinnal habosra keverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a maradék cukorral. A lisztet, a sütőport és a kakaóport összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgájás masszához a felvert fehérjével együtt. A tésztát sütőpapírral bélelt gáztepsibe öntjük, és 180 fokon, tűpróbáig sütjük.

Közben elkészítjük a krémet: a pudingot a szokásos módon felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot, és egynemű krémet keverünk belőle.

A sült tésztát kettévágjuk, és a krém felét rákenjük az alsó lapra, majd rátesszük a másik lapot. A süteményt hűtőbe tesszük kb. egy órára, hogy a krém megdermedjen. Ezután kockákra vágjuk, a maradék krémmel bevonjuk a tetejüket, és kókuszreszelékbe forgatjuk. Végül olvasztott csokoládéval díszítjük a sütemények tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is