Tészta
A lisztet összekeverjük a porcukorral, a sütőporral, a kakaóporral és egy csipet sóval. Hozzáadjuk a margarint, a tojást és annyi tejfölt, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Két cipót formázunk belőle. Az egyik cipót kinyújtjuk, és kizsírozott, lisztezett nagy gáztepsibe tesszük.
Töltelék
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, a vizet és a kókuszreszeléket, majd óvatosan elkeverjük. Az így kapott tölteléket egyenletesen eloszlatjuk az alsó tésztalapon. A másik kinyújtott lapot ráhelyezzük, villával megszurkáljuk, és előmelegített, 180 fokos sütőben megsütjük.
Krém
A tojássárgákat a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a pudingport és a tejet, majd folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Langyosra hűtjük, majd a margarinnal habosra keverjük. A krémet a kihűlt sütemény tetejére simítjuk.
Máz
A csokoládét kevés olajjal felolvasztjuk, majd a krém tetejére kenjük. A süteményt hűtőbe tesszük, és néhány óra pihentetés után szeletelve kínáljuk.
Tipp
A krémet ízesíthetjük kevés reszelt citromhéjjal vagy kókuszaromával. A szeleteket díszíthetjük extra kókuszreszelékkel vagy fehér csokicsíkokkal is, hogy még elegánsabb legyen a sütemény.