Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg korpás keksz 5 dkg étcsokoládé (70% kakaótartalmu) 3 dkg aszalt vörös áfonya 3 kiskanál keserű kakaópor 1 kiskanál porcukor 1 pici só 100 ml kókusztejszín 12 dkg vaj 1 evőkanál áfonyalekvár 5 dkg kókuszreszelék Elkészítése: A kekszet ledaráljuk, majd hozzáadjuk a darált étcsokoládét. Hozzákeverjük a finomra aprított aszalt vörös áfonyát, a keserű kakaóport, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2014.12.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg korpás keksz
  • 5 dkg étcsokoládé (70% kakaótartalmu)
  • 3 dkg aszalt vörös áfonya
  • 3 kiskanál keserű kakaópor
  • 1 kiskanál porcukor
  • 1 pici só
  • 100 ml kókusztejszín
  • 12 dkg vaj
  • 1 evőkanál áfonyalekvár
  • 5 dkg kókuszreszelék


Elkészítése:

A kekszet ledaráljuk, majd hozzáadjuk a darált étcsokoládét. Hozzákeverjük a finomra aprított aszalt vörös áfonyát, a keserű kakaóport, a porcukrot és a sót.

A száraz anyagokhoz öntjük a kókusztejszínt , az olvasztott vajat, majd hozzáadjuk a áfonyalekvárt. Masszává gyúrjuk, és tíz percre hűtőbe tesszük, hogy könnyebben tudjuk formázni

Közben száraz serpenyőben megpirítjuk a kókuszreszeléket. A csokoládés masszából golyókat formázunk, és meghempergetjük a pirított kókuszreszelékben 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Születésnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is