Elkészítése
Golyók:
A hozzávalókat simára keverjük és vizes kézzel dió nagyságú gombócokat formázunk a masszából. Amíg elkészül a tészta, addig hűvös helyre tesszük.
Tészta:
Az egész tojásokat a cukorral elektromos habverővel kb 10 perc alatt keményre felverjük, majd hozzákeverjük az olvasztott margarint és tovább keverjük.
A lisztet a sütőporral elkeverjük, majd a tojásos masszába forgatjuk óvatosan.
Egy 22*29 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztát elfelezzük. Felét a tepsibe öntjük és elsimítjuk. A másik felébe kakaóport keverünk és a fehér tésztán egyenletesen elsimítjuk. A kókuszgolyókat beletesszük és egy kicsit bele is nyomkodjuk.
180 fokra melegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük. A még meleg lapról lehúzzuk a sütőpapírt és hagyjuk kihűlni.
Krém:
A tejet, cukrokat, lisztet simára keverjük és felfőzzük, majd még forrón a kókuszreszeléket hozzákeverjük és kihűtjük. A kihabosított margarinnal összekeverjük és a tészta tetejére simítjuk. Kakaóport szórunk a tetejére.
Szeletekre vágva tálaljuk.










