Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy 20*30 cm-es tepsit előkészítünk, az alját sütőpapírral kibéleljük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A cukrokat a puha vajjal és a tojássárgákkal habosra keverjük. Miután a masszát alaposan elkevertük, apránként beledolgozzuk a tejet, a sütőporral elkevert liszteket, végül a citrom reszelt héját is. A barackokat megmossuk, majd szárazra töröljük. Kettévágjuk és a magját eltávolítjuk. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2019.07.16.

Tésztához

A habhoz

A tetejére

Elkészítése

Egy 20*30 cm-es tepsit előkészítünk, az alját sütőpapírral kibéleljük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.

A cukrokat a puha vajjal és a tojássárgákkal habosra keverjük. Miután a masszát alaposan elkevertük, apránként beledolgozzuk a tejet, a sütőporral elkevert liszteket, végül a citrom reszelt héját is.

A barackokat megmossuk, majd szárazra töröljük. Kettévágjuk és a magját eltávolítjuk.

A tésztát beletöntjük a tepsibe, rátesszük a fél barackokat úgy, hogy a vágott fele nézzen felfelé.

A süteményt 25 percig sütjük.

A tojás fehérjéket egy pici sóval elkezdjük felverni, majd a cukorral szép fényes, kemény habbá verjük. A kókuszreszeléket egy fakanállal szépen hozzádolgozzuk.

Az elkészült süteményt a sütőből kivesszük és megkenjük a kókuszhabbal.

A kókuszhabos süteményt visszatesszük a sütőbe, de a hőmérsékletet 150 fokra visszavesszük.

Ha a kókuszhab már kezd barnulni (ez kb 10 perc), akkor a sütit kivesszük a sütőből és kihűtjük.

A kihűlt süteményre olvasztott csokit csorgatunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is