Elkészítése
Tészta:
A puha vajat a cukorral, a tojásokkal és az olvasztott mézzel kikeverjük. Ezután hozzáöntjük a tejet, majd beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és sima tésztává dolgozzuk.
Sütés:
Egy 20*32 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd beleöntjük a masszát. Előmelegített sütőben 180 fokon kb 30 percig sütjük.
A megsült tésztát a tepsiben pár percig pihentetjük, majd rácsra helyezzük, és teljesen kihűtjük. Ha kihűlt, ízlés szerint kockákra vágjuk.
Máz:
A kakaóport, a vajat, a cukrot és a tejet összemelegítjük. A kókuszreszeléket egy külön tálba tesszük.
Bevonás:
A kockák minden oldalát a kakaós mázba mártjuk, majd azonnal meghempergetjük a kókuszreszelékben. Ezután tálalásig hűtőben pihentetjük.
Tipp:
A mázat egy kevés rummal vagy vaníliaaromával is ízesíthetjük. Ha változatosságra vágyunk, készíthetjük a süteményt kisebb vagy nagyobb kockákra vágva, esetleg hosszúkás szeletekre szelve is.

