A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a cukor felével kihabosítjuk.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Ha már majdnem kész, akkor hozzáadjuk a maradék cukrot és keményedésig tovább keverjük.
Hozzákeverjük a felvert tojássárgájákat és a sütőporral elkevert lisztet is beledolgozzuk óvatosan.
Egy kb 30*25 cm nagyságú tepsiben megsütjük 180 fokon, majd mérettől függően kb 24 kockára vágjuk.
A mázhoz a cukrot, a kakaóport és a lisztet szárazon elkeverjük, majd a tejjel kis lángon összemelegítjük. Hozzáadjuk a margarint és addig kevergetjük, amíg a máz teljesen homogén nem lesz.
Villával beleszúrunk a tésztába és egy kanál segítségével mindenhol befedjük a mázzal, majd kókuszreszelékbe forgatjuk. Ezt addig ismételjük, míg el nem fogy a tészta.