A 8 tojásból, a 8 kanál lisztből, a 8 kanál cukorból és a sütőporral piskótát sütünk. A mazsolát beáztatjuk. Amikor a piskóta kihűlt, a lapjával kettévágjuk.
A pudinghoz egy csomag pudingport a 4 evőkanál cukorral és a fél liter tejjel, valamint a rumaromával megfőzzük.
A csoki mártáshoz a kakaóport kikeverjük a 4 evőkanál cukorral, a fél csomag pudingporral, a rumaromával és a 2 dl tejjel. A maradék 4 dl tejet felforraljuk, majd hozzáöntjük a kikevert kakaót. Állandó keverés mellett egyszer felforraljuk, majd levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni.
A piskótát megkenjük a pudinggal, megszórjuk a lecsepegtetett mazsolával, majd ráhelyezzük a másik lapot. Hűtőbe tesszük, majd kockára vágjuk. A kockákat először a csoki mártásba, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk.