A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A lisztet összekeverjük a sütőporral. A vajat a kristálycukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat, ezután a mézet, végül a lisztet és a tejet is beledolgozzuk.
A masszát egy 22×38 cm-es tepsibe öntjük, és 35-40 perc alatt megsütjük. A sütés után 10 percig a tepsiben pihentetjük, majd kiborítva hagyjuk teljesen kihűlni. Ezután 4×4 centis kockákra vágjuk.
A mázhoz a vajat a porcukorral és a kakaóporral simára keverjük, apránként hozzáadjuk a tejet, majd mérsékelt tűzön, folyamatos keverés mellett éppen csak összeforraljuk. Lehúzzuk a tűzről, és belekeverjük a rumot.
A tésztakockákat egyenként a csokis masszába mártjuk, kissé lecsepegtetjük, majd kókuszreszelékbe forgatjuk, végül tálcára helyezzük.