A megadott hozzávalókból két kakaós piskótát sütünk. A 4 tojást 4 evőkanál cukorral kb. 10 perc alatt habosra verjük. A lisztet összekeverjük a kakaóporral és a fél csomag sütőporral, majd óvatosan a tojáshabhoz forgatjuk. Egy 32×22 cm-es tepsibe simítjuk, és 150 fokon tűpróbáig sütjük. A második piskótát ugyanígy készítjük el.
A csokoládékrémhez a tejszínt felforrósítjuk, majd beletördeljük az étcsokoládét, és simára keverjük. Nem kell forralni, csak addig melegítjük, amíg a csokoládé teljesen felolvad. Ha kész, hűlni hagyjuk, és rövid időre a hűtőbe is tehetjük.
A kókuszos krémhez a pudingport kevés tejjel simára keverjük. A maradék tejet a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a pudingkeveréket, és folyamatosan kevergetve sűrű krémmé főzzük. Amikor langyosra hűlt, hozzákeverjük a margarint és a kókuszreszeléket.
Az egyik piskótalapot megkenjük a csokoládékrémmel, majd egyenletesen elosztjuk rajta a kókuszos krém kétharmadát. Rátesszük a másik piskótalapot, és a tetejére simítjuk a maradék kókuszos krémet.
Díszítésként megszórjuk csokidarával, csokiforgáccsal és kókuszreszelékkel.