Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tészta: 3 tojás 100 g kristálycukor 120 g sima liszt 100 g aszalt barack Krém: 300 ml tej 40 g pudingpor 70 g kristálycukor 200 g vaj 100 g kókuszreszelék Zselé: 200 ml víz 50 ml málna szörp 50 g porcukor 20 g étkezési keményítő fagyasztott gyümölcs Elkészítése: Tészta készítése: A tojásokat a cukorral […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.05.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

Tészta:

  • 3 tojás
  • 100 g kristálycukor
  • 120 g sima liszt
  • 100 g aszalt barack

Krém:

  • 300 ml tej
  • 40 g pudingpor
  • 70 g kristálycukor
  • 200 g vaj
  • 100 g kókuszreszelék

Zselé:

  • 200 ml víz
  • 50 ml málna szörp
  • 50 g porcukor
  • 20 g étkezési keményítő
  • fagyasztott gyümölcs


Elkészítése:

Tészta készítése:

A tojásokat a cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a lisztet és az apró kockákra vágott aszalt barackot. Egy sütőpapírral bélelt 20*30 cm-es tepsibe simítjuk, és kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Hagyjuk alaposan kihűlni, majd hosszában kettévágjuk.

Krém készítése:

A tejben elkeverjük a pudingport és a cukrot, és sűrű pudingot főzünk. Amikor a puding kihűlt, hozzákeverjük a vajat és a kókuszreszeléket, és alaposan átkeverjük.

Zselé készítése:

A vizet, a szörpöt, a cukrot és a keményítőlisztet összekeverjük, és sűrűre főzzük. Hagyjuk langyosra hűlni.

Összeállítás:

A krém 2/3 részét rákenjük a tészta aljára, majd a másik tésztával befedjük. A maradék krémet rákenjük a tetejére, és az oldalaira. A fagyasztott gyümölcsöt a sütemény tetejére tesszük, és leöntjük a zselével. A süteményt hideg helyen állni hagyjuk, majd felszeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is