Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjéhez adunk 2 ek cukrot és kemény habbá verjük. A sárgához hozzáadjuk a maradék cukrot, a vizet és az olajat, majd alaposan kikeverjük. A liszthez hozzáadjuk a sütőport és felváltva adjuk a habhoz a sárgákkal együtt. Óvatosan, széles mozdulatokkal alaposan összeforgatjuk. Egy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, majd 180 fokos sütőben tűpróbáig […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.01.13.

Piskótához

Krémhez

Elkészítése

A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjéhez adunk 2 ek cukrot és kemény habbá verjük.

A sárgához hozzáadjuk a maradék cukrot, a vizet és az olajat, majd alaposan kikeverjük.

A liszthez hozzáadjuk a sütőport és felváltva adjuk a habhoz a sárgákkal együtt. Óvatosan, széles mozdulatokkal alaposan összeforgatjuk.

Egy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, majd 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. Egy vékony lapot kapunk, melyet sütés után konyharuhára borítunk és feltekerjük, majd hagyjuk kihűlni.

A krémhez a tejben elkeverjük a pudingport a cukorral, majd sűrű krémmé főzzük. Ha kihűlt, akkor hozzáadjuk a porcukrot és a margarint, majd alaposan kihabosítjuk. Hozzákeverjük a kókuszreszeléket és az epret is.

A piskótát kitekerjük, megtöltjük a krémmel, feltekerjük és a külsejét is bekenjük. Kevés eperrel meghintjük, majd olvasztott csokit csorgatunk rá.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is