Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Karamellás sütik

Kókuszos sütik

Kókuszos-karamellás sütemény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük a cukorral. Ezután a felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tojások sárgáját és a kókuszreszeléket, majd óvatosan összekeverjük. A tésztát kivajazott, lisztezett tepsiben (35×20 cm) megsütjük. A krémhez a pudingport a tejjel és cukorral kikeverjük. A maradék tejet feltesszük főni, és hozzáadjuk a kókuszreszeléket. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.11.23.

Tésztához

Krémhez

Tetejére

Elkészítése

A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük a cukorral. Ezután a felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tojások sárgáját és a kókuszreszeléket, majd óvatosan összekeverjük.

A tésztát kivajazott, lisztezett tepsiben (35×20 cm) megsütjük.

A krémhez a pudingport a tejjel és cukorral kikeverjük. A maradék tejet feltesszük főni, és hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Ha a tej forr, belekeverjük a pudingport és sűrűsödésig főzzük.

Ha kihűlt a piskóta, rákenjük a krémet a tetejére és megszórjuk kókuszreszelékkel. A piskótát akár ketté is lehet vágni és megtölteni a krémmel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is