Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Karamellás sütik

Kókuszos sütik

Kókuszos-karamellás sütemény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük a cukorral. Ezután a felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tojások sárgáját és a kókuszreszeléket, majd óvatosan összekeverjük. Kivajazott, lisztezett tepsiben megsütjük. A krémhez a pudingport a tejjel és cukorral kikeverjük. A maradék tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Amikor forr, beleöntjük a pudingporos […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.23.

Tésztához

Krémhez

Tetejére

Elkészítése

A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük a cukorral. Ezután a felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tojások sárgáját és a kókuszreszeléket, majd óvatosan összekeverjük. Kivajazott, lisztezett tepsiben megsütjük.

A krémhez a pudingport a tejjel és cukorral kikeverjük. A maradék tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Amikor forr, beleöntjük a pudingporos keveréket, és sűrűsödésig főzzük. Ha kihűlt, a piskótára kenjük a krémet, majd megszórjuk kókuszreszelékkel. A piskótát akár ketté is vághatjuk, és megtölthetjük a krémmel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is