Elkészítése
A tojásfehérjéket verjük fel a cukorral kemény habbá, majd a kókuszreszeléket és a lisztet óvatosan keverjük el benne.
Két darab nápolyi lapot egy tepsi hátán rakjunk egymás mellé.
A kókuszos alapot egyenletesen simítsuk el a nápolyi lapokon.
Előmelegített 170 C° sütőben 10-12 perc alatt süssük készre.
A kávés krém hozzávalóit a margarin kivételével rakjuk egy hőálló tálba.
A tálat rakjuk gőz fölé és olvasszuk össze a hozzávalókat. Ha összeolvadtak a hozzávalók, akkor kézi robotgéppel 4-6 perc alatt keverjük jó habosra a kávés krémet.
Ha kihűlt a krém, akkor adjuk hozzá kockákra vágott margarint is, majd keverjük jó habosra a kávés krémet, végül egyenletesen kenjük a két darab kihűlt kókuszos alapunkra rá a krémet.
Egy szűrő segítségével díszítésképpen szórjuk meg kókuszreszelékkel.
Az elkészült süteményünket rakjuk pár órára a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.









