Elkészítése
Tészta:
A lisztet, porcukrot és a kókuszreszeléket egy tálban összekeverjük. Elmorzsoljuk benne a margarint, majd hozzáadjuk a tojásokat és a vizet. Az egészet alaposan összegyúrjuk, hogy egynemű tésztát kapunk.
Formázás:
A masszát sütinyomóval formázzuk, és sütőpapírral bélelt tepsire nyomjuk. Ha nincs sütinyomónk, kanállal kis halmokat is tehetünk a tepsire.
Sütés:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra és a kekszeket körülbelül 7-8 perc alatt készre sütjük.
Tipp:
A tésztába tehetünk egy kevés reszelt citromhéjat vagy vaníliás cukrot, így még finomabb lesz. Ha ropogósabb állagot szeretnénk, hagyjuk a kekszet egy kicsivel tovább sülni, de ügyeljünk rá, hogy ne barnuljon meg túlságosan.

