A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a többi hozzávalót, és alaposan összedolgozzuk. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet: a sűrített tejet lassú tűzön addig főzzük, amíg karamelles színt nem kap. Ezután langyosra hűtjük, és hozzákeverjük az előzetesen feloldott zselatint.
Elkezdjük felverni a habtejszínt, és amikor majdnem kemény, lassan hozzáöntjük a zselatinos sűrített tejet. Ezzel verjük tovább, amíg kemény habot nem kapunk. Végül belekeverjük a kókuszt.
A kihűlt tésztát kettévágjuk, és az elkészült krémmel megtöltjük. A csokoládét és az olajat vízgőz felett felolvasztjuk, majd a sütemény tetejére öntjük. A tetejét kókusszal díszítjük.