Elkészítése
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk. Ha a tészta túl kemény lenne, egy kevés tejjel lazíthatjuk. A tésztát két egyenlő részre osztjuk, és mindkettőt vékony lappá nyújtjuk. Az egyik tésztalapot egy tepsibe helyezzük.
A 6 tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot, végül pedig a kókuszreszeléket. Az így kapott kókuszos masszát egyenletesen rákenjük a tepsiben lévő tésztalapra, majd a másik tésztalappal beborítjuk.
A sütemény tetejét villával megszurkáljuk, hogy a gőz távozhasson sütés közben, majd előmelegített sütőben 200 fokon 20-25 percig sütjük, amíg a teteje aranybarnára nem sül.
Közben elkészítjük a krémet. A tojások sárgáját kikeverjük a liszttel, a vaníliás cukorral és a tejjel, majd sűrű krémet főzünk belőle. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kihűlt krémhez, és simára keverjük.
Amikor a sütemény megsült és kihűlt, megkenjük a krémmel a tetejét. Hagyjuk, hogy a sütemény teljesen lehűljön, majd szeleteljük.
Jó étvágyat kívánok!


