A tésztához a szobahőmérsékletű vajat összemorzsoljuk a liszttel, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és annyi tejfölt, hogy puha tésztát kapjunk. Miután összegyúrtuk, félretesszük pihenni, amíg elkészítjük a krémet.
A krémhez a szobahőmérsékletű vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a rumot és a kókuszt. Végül a felvert tojáshabot óvatosan beleforgatjuk a krémbe.
A pihentetett tésztát kettévágjuk. Az egyik felét kinyújtjuk, majd egy vajazott-lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük úgy, hogy pereme is legyen. A tésztát megkenjük lekvárral, erre rákenjük a kókuszos krémet, majd a másik tésztalapot ráborítjuk. A tetejét megszurkáljuk villával, és előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
A mázhoz a tojássárgájákat a porcukorral fehéredésig keverjük, majd amikor a sütemény megsült, kivesszük a sütőből, és azonnal rákenjük a mázat. Visszatesszük a meleg sütőbe még 2-3 percre, hogy megszilárduljon a máz. Kihűlés után azonnal szeletelhetjük.