Elkészítése
A szalakálit a tejben feloldjuk. A lisztet, cukrot, kakaóport elkeverjük, majd a többi hozzávalóval egütt összegyúrjuk.
3 egyforma cipót formázunk a tésztából és egyenként tepsi méretű (20*30 cm-es) vékony lapokká nyújtjuk.
Zsírral kent tepsi hátoldalán (vagy sütőpapíron) 180 fokra melegített sütőben 6-7 perc alatt egyenként megsütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A pudingporokat a cukorral, tejjel csomómentesre keverjük, majd sűrűre felfőzzük. Még forrón belekeverjük a vajat. Simára kikeverjük, majd a kókuszreszeléket is hozzáadjuk.
Ugyanabba tepsibe amin a lapokat sütöttük, teszünk egy lapot. Fele krémet forrón ráöntjük és elegyengetjük. Rátesszük a másik lapot, újból krém és befedjük a 3. lappal.
Egy éjszakán át hűvös helyen pihentetjük.
A csokoládét az étolajjal felolvasztjuk és a süteményt bevonjuk vele, majd kókuszreszelékkel megszórjuk. Amikor a csokoládé megszilárdult, forró vízbe mártott késsel szeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

