Tészta elkészítése
A tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük. Ezután óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kókuszreszeléket. A masszát egy 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, majd 180 °C-ra előmelegített sütőben megsütjük. A tésztát teljesen kihűtjük.
Krém elkészítése
A pudingport, a lisztet, a tojássárgákat, a porcukrot és egy kevés tejet simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a maradék tejet, és folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. A kihűlt pudingot a margarinnal és az őrölt kávéval habosra keverjük, így könnyű, ízes krémet kapunk. A krémet a kókuszos tésztára simítjuk.
Tetejére
A habtejszínt kemény habbá verjük, és a krémrétegre egyenletesen eloszlatjuk. A süteményt hűtőben pihentetjük, majd kockára vágva kínáljuk.
Tipp
A tetejét megszórhatjuk kevés pirított kókuszreszelékkel vagy csokireszelékkel. Ha szeretjük a karakteresebb ízeket, a krémhez tehetünk egy kevés vaníliakivonatot is.