Elkészítése
A tojások fehérjét a sóval felverjük, majd a cukrot hozzáadva kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját, az olajat, és a szódaport, majd tovább keverjük, amíg a tojássárga és az olaj teljesen elkeveredik a fehérjével. Végül óvatosan beleforgatjuk a kókusszal elkevert lisztet, ügyelve, hogy a hab ne törjön meg.
A tésztát kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük, elsimítjuk, és aranybarnára sütjük. Ha kihűlt, szív alakú formával kivágjuk a piskótát, majd a szíveket kettévágjuk. Az alsó lapra tölteléket kenünk, majd rátesszük a következő szív alakú piskótát, azt is lekenjük töltelékkel, és ráhelyezzük a harmadik réteget.
A tetejüket mázzal lekenjük, majd kókuszreszelékkel megszórjuk. Hűtőbe tesszük, és ha megdermedt a máz, már fogyasztható is.
A töltelék elkészítéséhez az olajat forrósítjuk, majd hozzáadjuk a lisztet és elkeverjük. Mikor habzik, beleöntjük a tejet, a cukrot és a kókuszreszeléket. Addig főzzük, amíg kenhető masszát nem kapunk. Ha túl sűrű lenne, adhatunk hozzá még egy kis tejet.
A máz elkészítéséhez egy kis lábasba tesszük az összes hozzávalót, és lassú tűzön folyamatos keverés mellett egynemű masszává olvasztjuk.

