Elkészítése
Először összekeverjük a lisztet a kókuszreszelékkel és a vajjal. Hozzáadjuk a porcukrot és a citromhéjat, majd tovább keverjük. Ezután hozzákeverjük a vizet, és végül a tojás sárgájával gyorsan összegyúrjuk, hogy a vaj ne olvadjon fel a kezünk melegétől. A tésztát fóliába csomagoljuk és egy órára a hűtőbe tesszük.
Amikor kivettük a hűtőből, kb. 4 mm vastagságra nyújtjuk, majd tetszés szerinti formákkal kiszaggatjuk. A kiszaggatott darabokat egy kivajazott tepsibe helyezzük, a tetejüket megkenjük tojásfehérjével, és szükség esetén aszalt gyümölcsöt vagy diót is helyezhetünk rá. Az előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük.
A végeredmény egy finom, omlós sütemény lesz. Jó étvágyat hozzá!
