Elkészítése
A tojássárgáját a kristálycukor felével elkeverjük, hozzáadjuk a pudingport és a sütőport. A maradék cukorral kemény habbá verjük a tojásfehérjét, majd óvatosan a tojásos keverékhez forgatjuk. A masszát 170 fokon, gáztepsiben néhány perc alatt megsütjük. Sütés után nedves konyharuhára borítjuk, a sütőpapírt lehúzzuk róla, majd szorosan feltekerjük és hagyjuk kihűlni.
Amíg a piskóta hűl, a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kakaót. A kókuszreszeléket összekeverjük a maradék porcukorral, a megmaradt margarinnal és a felvert habtejszínnel. A kihűlt piskótát kitekerjük, megkenjük a kakaós krém kb. kétharmadával. A piskóta hosszabbik oldalának szélére helyezzük a kókuszos masszát, rudat formázva, és szorosan feltekerjük.
A tekercs tetejét bekenjük a maradék kakaós krémmel, majd kókuszreszelékkel megszórjuk. Tálalás előtt körülbelül 1 cm-es szeletekre vágjuk.
